Inilah pelikat wajib ada yang bantu beri anda keselesaan dan kebahagian untuk melakar masa depan gemilang.

BAB 1 / 9
warning-yellow-attention-147699-px28vdtrbzd31j32u7iagyyoqhsbjh3e3h09r3dup0 (1)

Jangan baca 7 POINT ini kalau anda TAK KISAH dengan keterampian, keluarga & kerjaya anda.

Ramai yang tak sedar bahawa keterampilan dan mood boleh memberi efek kepada keyakinan diri yang secara langsung memberi impak kepada hubungan keluarga, kerjaya dan masa depan.

  • Tak praktikal
  • Kurang kemas
  • Nampak seperti abah2 je..
  • Design yg tak minimal
  • Warna yang tak rilex
  • Selalu kena re-adjust
  • Senang nak terlondeh
  • Rasa tak sesuai nk pakai keluar
  • Was-was adakah bahagian paha dalam terdedah ketika sujud.

Jangan risau, flapwrap akan bantu!

Flawrap adalah jenama kain pelikat instant premium tempatan yang dilengkapi dengan 7 ciri istimewa.

Kepakaran kami adalah membantu golongan lelaki muda yang inginkan mood santai atau mereka yang suka luangkan masa bersama keluarga di rumah yang pentingkan keterampilan, tetapi mempunyai masalah untuk menggayakan kain pelikat konvensional sedia ada, supaya mereka tampak lebih berkeyakinan.

Sebagai ketua keluarga dan seorang lelaki, ciri unik serta material dan design premium boleh membantu pemakai flapwrap mendapatkan keselesaan maksima untuk mengemudi keluarga menjadi lebih bahagia dan berjaya.

BAB 2/ 9

Memperkenalkan flapwrap!

Era baharu untuk pelikat yang sudah beratus tahun tidak mendapat sentuhan segar!

Sila tonton video di atas.

BAB 3 / 9

Pelikat Instant flapwrap

Selesa dalam mencorak kebahagian dan kejayaan.

Ramai orang tidak sedar, penampilan yang baik amat penting untuk menaikan keyakinan yang mana boleh beri impak kehidupan yang lebih positif. Kebaikan ini bukan kepada diri sendiri sahaja, tetapi kepada pasangan dan juga orang sekeliling yang sentiasa bersama kita.

Tanggung sendiri!

Ini adalah “side-effect” yang korang berpotensi dapat bila guna flapwrap.

flapwrap-kain-pelikat-instant-danial-proud1

1. Auto-Handsome

Tak kisah lepak rumah ke atau pakai keluar minum mlm2 dgn member, kita akan nampak lebih segak dan bergaya!

2. Ceria

Kalau dah pakai smart2, orang rumah pun mesti suka. Layan kita extra. Mesti kita pun happy. Sama ada nak pergi kerja atau Work From Home pn jd lebih productive.

3. Isteri sayang

Kalau dah auto-handsome sentiasa walau dirumah, mesti laa si dia pun suka. Baru bahagia kan… Xda laa nak monyok je…

FW21 Jump Compress

4. Keyakinan

Bila kita happy dan ceria. Keyakinan diri juga akan meningkat. Keyakinan diri meningkat akan beri fikiran positif.

5. Bahagia

Apabila kita sudah ceria, happy, keyakinan diri meningkat dan disayangi, kita akan bina ambient yang bahagia.

6. Demi keluarga

Kebahagian yang kita beri kepada diri, isteri dan keluarga akan menjemput kenikmatan dan rezeki yang baik.

7. Nikmat & Rezeki

Bila semua dah happy, kita pun perlu bersyukur dgn segala nikmat yg diberiNya. Jadi takkan kita nk pakai selebet2 masa nk mengadap Dia yg beri nikmat kepada kita tu. Sedangkan kalau kita nk pergi keluar/kerja kita sanggup berbelanja besar.

BAB 4 / 9

Tak percaya? Jom tgk gambar2 kat bawah ni.

FW23 boleh bantu anda beri keselesaan maksima sepanjang 365 hari walau dalam apa jua keadaan. Kekal gaya keunggulan walau hanya berkain pelikat!

Berehat / Berkerja dirumah.

<- Slide ke kiri

Bebas dan selesa melakukan aktiviti rumah.

<- Slide ke kiri

Mencorak kehidupan dengan penuh prinsip di dunia luar.

<- Slide ke kiri

Kita Vs Mereka

Setelah sekian lama pasaran pelikat dipenuhi dengan jenama negara luar seperti Indonesia dan India.

Ini dapat dilihat dari segi corak kotak-kotak, warna yang terlalu banyak kearah budaya mereka dan tiada perubahan sejak sekian lama dari segi cara pakai.

Jenama-jenama ini seperti Gajah Terduduk, Mangga Plum, Wakdimor, Atlass dan pelbagai lagi jenama.

flapwrap pelikat instant indiaindonesia

Pakaian yang dikatakan tradisi orang kita dan dipakai selalu rupanya bukanlah dari kita, tetapi negara lain.

Design Peta Malaysia

Jadi flapwrap datang dalam pasaran dengan menawarkan corak yang lebih simple, stylishmodern bersuaian dengan cita rasa orang Malaysia.

Design unik ini di cipta khas untuk pemakai yang bijak, berani dan mempunyai character seperti anda! Ia memberi kelainan dari pelikat biasa yang lain.

Pasti ada mata yang memandang, cemburu!

flapwrap pelikat instant fw23 hjse 4

Edisi flapwrap FW23 yang rapat dengan kehidupan kita sebagai rakyat Malaysia

Ini ditonjolkan dalam corak dibahagian belakang yang mempunyai motif design seperti Peta Malaysia, berseuaian sebagai status pelikat “Made in Malaysia”!

Kini kita sudah boleh berbangga dengan pakaian yang dikatakan tradisi kita.

BAB 5 / 9

Revolusi

1
Perubahan
Terdapat 7 perubahan penting yang telah kami lakukan untuk memberi keselesaan dan pengalaman menakjubkan kepada semua flappers!

7 ciri hebat ini telah banyak membantu pemakai kain flapwrap. Dari fabrik yang selesa dan premium sehinggalah ciri seperti Anti-Londeh serta poket, pemakai flapwrap dapat memberi 100% komitment tugasan Work From Home.

<- Slide ke kiri

Dari ciri no.7 di atas

Selama ini solat tak sah?

Pandangan terhadap ciri terakhir ini agak berat isunya. Flapwrap tidak mengatakan ia tidak sah, tetapi terdapat 2 pandangan mengenai hal ini.

Untuk keterangan lebih lanjut, boleh lihat video penerangan dari penceramah tersohor negara mengenai isu aurat memakai kain pelikat dan gambar contoh yang mungkin ramai orang tidak sedar.

Apa-apa pun terpulang kepada kita nak ambil pendapat yang mana satu. Cuma keluar dari khilaf adalah yang terbaik.

7 golongan yang sesuai pakai flapwrap ni?

  • Yang suka jaga keterampilan walau dirumah.
  • Nak handsome2 depan isteri.
  • Nak pakai pelikat tapi tak tahu ikat kemas.
  • Suka pakai pelikat, tapi nak design yang lebih elegen.
  • Mereka yang mencari hadiah hantaran kahwin.
  • Isteri yang nak bagi hadiah kepada suami.
  • Mereka yang pakai ketika travel pergi umrah
BAB 6 / 9

Unleash your character!

RAMAI ORANG SUDAH GUNA FLAPWRAP

Jom kita tengok apa pandangan mereka yang pernah beli?

Our Happy Clients!

Kualiti baik, sedap di pakai dan tak panas. Ada poket serbaguna lagi.​

Eddy Ismael

Kain lembut, selesa & tak payah susah susah nak gosok. Dah beli sehelai, akan beli lagi semua warna. Buat koleksi Pelikat KL ​

Nik Johari

Thank you for the funky pelikat. It’s very useful and practical.

Tan Sri Mokhzani Mahathir

Kencana Petroleum

Dan lagi!

<- Swipe left

Dan lagi lagi!

BAB 7 / 9

Semakin dapat pengiktirafan

Kepada yang masih belum kenal, flapwrap dahulunya adalah Pelikat KL. Berikut adalah antara pengalaman dijemput beberapa stesen TV, OhBulan, gambar kilang yang hasilkan salah satu kain pelikat kami dan satu-satunya Pelikat yang jual didalam pesawat AirAsia.

<– Swipe left

Previous
Next

365 hari dengan flapwrap

Tidak seperti pakaian lain; Sampin, Baju Melayu, Kurta yang kebanyakan hanya dipakai waktu puasa/raya atau hari-hari tertentu sahaja. flapwrap sama seperti kain pelikat lain, ia boleh dipakai sepanjang tahun. Ini memberi kelebihan dari segi value for money.

Lakar masa depan yang gemilang bersama flapwrap

Rasai sendiri kehebatan flapwrap dan bantu anak isteri serta keluarga menggapai impian.

Nilai Impak

Dengan kehebatan 7 ciri istimewa yang boleh membantu memberi impak kepada performance kerja dan memberi yang terbaik untuk keluarga anda, nilai sehelai flapwrap mungkin bermula dari RM399.
BAB 9 / 9

Tapi kami ingin bantu anda

Kami potong nilai RM399

OFF UP TO 75%

Dapatkan DISCOUNT,
klik butang "Get OFFER Now" sekarang!

Unleash your character with flapwrap now!

Get flapwrap now!

75% OFF
LIMITED TIME OFFER
NAK OFFER 75%
close-link

Peluang ke-2

75% OFF
Isi ruang kosong dan dapat 75% OFF.
Limited Time Offer
NAK OFFER 75%
close-link