FREE! DAN OFFER UP TO 75% OFF!
Terhad kepada 15 minit terawal!
Harga akan NAIK dan tawaran akan BERKURANG!
BAB 1 / 9

Jangan baca 7 POINT ini kalau anda TAK KISAH dengan keterampian, keluarga & kerjaya anda.

Ramai yang tak sedar bahawa keterampilan dan mood boleh memberi efek kepada keyakinan diri yang secara langsung memberi impak kepada hubungan keluarga, kerjaya dan masa depan.

  • Penting diri sendiri

    Ramai orang penting diri sendiri, pakai je asal boleh kat rumah tanpa memikirkan keterampilan.

  • Selebet

    Bila keterampilan tak kemas, jangan hairan jika pasangan korang lebih suka tengok hero drama pukul 7 berbanding korang. Sbb korang dah nampak macam pakcik2..

  • Kurang bahagia

    Apabila pasangan sudah kurang beri perhatian, maka kebahagian menurun, jadi perasaan pun terganggu dan menjadi kurang ceria.

  • Keyakinan rendah

    Bila kita tak happy dan ceria, keyakinan diri juga akan menurun. Keyakinan diri yang rendah akan beri fikiran negatif.

  • Fikiran negatif

    Fikiran negatif beri impak kepada mood, ini beri kesan kurang baik kepada kerjaya.

  • Kerjaya terganggu

    Apabila kerjaya terganggu, ini akan beri kesan stress yang boleh mengakibatkan kesan tidak baik yang lebih besar. Sebagai contoh boleh dibuang kerja jika tidak perform dengan baik.

  • Selebet dihadapanNya

    Perasan tak, point ini selalu kita abaikan. Kalau pergi jalan-jalan atau pergi kerja kita akan berbelanja besar untuk pakaian, tp apabila mengadap Pencipta, kita capai sahaja apa yang ada. Walhal kita patut lebih "keterampilan" apabila mengadapNya.

BAB 2 / 9

Jangan risau, flapwrap akan bantu!

Flawrap adalah jenama kain pelikat instant premium tempatan yang dilengkapi dengan 7 ciri istimewa.

Kepakaran kami adalah membantu golongan lelaki muda yang inginkan mood santai atau mereka yang suka luangkan masa bersama keluarga di rumah yang pentingkan keterampilan, tetapi mempunyai masalah untuk menggayakan kain pelikat konvensional sedia ada, supaya mereka tampak lebih berkeyakinan.

Sebagai ketua keluarga dan seorang lelaki, ciri unik serta material dan design premium boleh membantu pemakai flapwrap mendapatkan keselesaan maksima untuk mengemudi keluarga menjadi lebih bahagia dan berjaya.

Memperkenalkan flapwrap!

Era baharu untuk pelikat yang sudah beratus tahun tidak mendapat sentuhan segar!

FREE! DAN OFFER UP TO 75% OFF!
Terhad kepada 15 minit terawal!
Harga akan NAIK dan tawaran akan BERKURANG!
BAB 3 / 9

Pelikat Instant flapwrap

Selesa dalam mencorak kebahagian dan kejayaan.

Ramai orang tidak sedar, penampilan yang baik amat penting untuk menaikan keyakinan yang mana boleh beri impak kehidupan yang lebih positif. Kebaikan ini bukan kepada diri sendiri sahaja, tetapi kepada pasangan dan juga orang sekeliling yang sentiasa bersama kita.

Tanggung sendiri!

Ini adalah “side-effect” yang korang berpotensi dapat bila guna flapwrap.

flapwrap pelikat instant danial blazer

Auto-Handsome

Tak kisah lepak rumah ke atau pakai keluar minum mlm2 dgn member, kita akan nampak lebih segak dan bergaya!

Ceria

Kalau dah pakai smart2, orang rumah pun mesti suka. Layan kita extra. Mesti kita pun happy. Sama ada nak pergi kerja atau Work From Home pn jd lebih productive.

Isteri sayang

Kalau dah auto-handsome sentiasa walau dirumah, mesti laa si dia pun suka. Baru bahagia kan… Xda laa nak monyok je…

FW21 Jump Compress

Keyakinan

Bila kita happy dan ceria. Keyakinan diri juga akan meningkat. Keyakinan diri meningkat akan beri fikiran positif.

Bahagia

Apabila kita sudah ceria, happy, keyakinan diri meningkat dan disayangi, kita akan bina ambient yang bahagia.

Nikmat & Rezeki

Kebahagian yang kita beri kepada diri, isteri dan keluarga akan menjemput kenikmatan dan rezeki yang baik.

Nikmat & Rezeki

Bila semua dah happy, kita pun perlu bersyukur dgn segala nikmat yg diberiNya. Jadi takkan kita nk pakai selebet2 masa nk mengadap Dia yg beri nikmat kepada kita tu. Sedangkan kalau kita nk pergi keluar/kerja kita sanggup berbelanja besar.

FREE! DAN OFFER UP TO 75% OFF!
Terhad kepada 15 minit terawal!
Harga akan NAIK dan tawaran akan BERKURANG!
BAB 4 / 9

Tak percaya? Jom tgk gambar2 kat bawah ni.

FW22 boleh bantu anda beri keselesaan maksima sepanjang 365 hari walau dalam apa jua keadaan. Kekal gaya keunggulan walau hanya berkain pelikat!

Berehat / Berkerja dirumah.

<- Slide ke kiri

Bebas dan selesa melakukan aktiviti rumah.

<- Slide ke kiri

Mencorak kehidupan dengan penuh prinsip di dunia luar.

<- Slide ke kiri

Konsep apa untuk 2022?

Sebelum ini kita dapat lihat, edisi pertama flapwrap FW20 memperkenalkan motif tumpal garis Peta Malaysia. Dan pada tahun lepas pula FW21 membawa motif tumpal bercorak Keris. Hasil dari kesinambungan Peta Malaysia dan Keris. FW22 memperkenalkan konsep Jawi. 

Ketiga-tiga elemen ini memperagakan DNA dan karekter pemakai dan boleh membawa maksud yang pelbagai dan tersendiri.

FW22

Jawi

flapwrap fw22 m 22 crop

Edisi flapwrap FW22 yang rapat dengan kehidupan kita sebagai rakyat Malaysia

Kain pelikat ni mmg tidak asing lagi dengan rakyat Malaysia, terutamanya kaum Melayu. Ia membawa kisah klasik negara kita.

Design tumpal dibarisi 14 garisan kotak kesemuanya melambangkan perpaduan 13 buah negeri dan kerajaan persekutuan. 9/14 garisan kotak itu berwarna lebih terang menandakan jumlah raja-raja Melayu. 1 petak berwarna merah ūüü•¬†menandakan jumlah Agong dan 1 segitiga menandakan permaisuri yang sentiasa bersamanya.

Terdapat juga perkataan Malaysia dalam bentuk tulisan jawi, menandakan pengaruh pedagang bangsa Arab yg pernah dtng ke tanah Melayu satu masa dahulu membawa sinar Islam.

FREE! DAN OFFER UP TO 75% OFF!
Terhad kepada 15 minit terawal!
Harga akan NAIK dan tawaran akan BERKURANG!
BAB 5 / 9

Revolusi

1
Perubahan
Terdapat 7 perubahan penting yang telah kami lakukan untuk memberi keselesaan dan pengalaman menakjubkan kepada semua flappers!

7 ciri hebat ini telah banyak membantu pemakai kain flapwrap. Dari fabrik yang selesa dan premium sehinggalah ciri seperti Anti-Londeh serta poket, pemakai flapwrap dapat memberi 100% komitment tugasan Work From Home.

flapwrap Pelikat Instant 7 features 1
flapwrap Pelikat Instant 7 features 2
flapwrap Pelikat Instant 7 features 3
flapwrap Pelikat Instant 7 features 4
flapwrap Pelikat Instant 7 features 5
flapwrap Pelikat Instant 7 features 6
flapwrap Pelikat Instant 7 features 7

Selama ini solat tak sah?

Pandangan terhadap ciri terakhir ini agak berat isunya. Flapwrap tidak mengatakan ia tidak sah, tetapi terdapat 2 pandangan mengenai hal ini.

Untuk keterangan lebih lanjut, boleh lihat video penerangan dari penceramah tersohor negara mengenai isu aurat memakai kain pelikat dan gambar contoh yang mungkin ramai orang tidak sedar.

Apa-apa pun terpulang kepada kita nak ambil pendapat yang mana satu.

Unleash your character!

BAB 6 / 9

Pro atau Pro SE?

FW22 (Pro)

Design: Dotted with small Jawi.

Pro SE just wow!

Untuk menambah keselesaan kepada pemakai, flapwrap Pro SE menggunakan fabrik premium 100% Linen Bercorak Klasik dibahagian Upper Portion (pinggang).  

FW22 (Pro SE)

Design: Box with Malaysian historical inspiration.

FW21

Upper Portion

**Hanya terdapat pada edisi flapwrap Pro SE sahaja.

Rustic Keris
Ungu Majestic
Merah Mentra
Previous
Next

Upper Portion

Urban & Classic

 

Bagi mengimbau kembali memori lama kita yang indah memakai sarong pelikat ini semula, maka kami di flapwrap menggabungkan 2 elemen kain dalam 1 sarong.

 Dibahagian atas yang mempunyai corak klasik dicantum dengan kain dibahagian bawah yang bersifat minimalis dan kotemporari.

*Corak/Motif Upper Portion(2001) adalah berbeza mengikut availability kerana setiap corak adalah eksklusif dan terhad.

FREE! DAN OFFER UP TO 75% OFF!
Terhad kepada 15 minit terawal!
Harga akan NAIK dan tawaran akan BERKURANG!

WARNAI KEHIDUPAN ANDA!

BAB 7 / 9

Flapwrap 21

flapwrap Pro SE

Swipe left

Previous
Next
flapwrap Pro

Swipe left

Previous
Next
BAB 8 / 9

RAMAI ORANG SUDAH GUNA FLAPWRAP

Jom kita tengok apa pandangan mereka yang pernah beli?

Our Happy Clients!

Kualiti baik, sedap di pakai dan tak panas. Ada poket serbaguna lagi.‚Äč

Eddy Ismael

Kain lembut, selesa & tak payah susah susah nak gosok. Dah beli sehelai, akan beli lagi semua warna. Buat koleksi Pelikat KL ‚Äč

Nik Johari

Thank you for the funky pelikat. It’s very useful and practical.

Tan Sri Mokhzani Mahathir

Kencana Petroleum

Dan lagi!

Swipe left

Dan lagi lagi!

Swipe left

Dan lagi lagi lagi!

Mesti ada yang tertanya-tanya, legit ke flapwrap ni?

Kepada yang masih belum kenal, flapwrap dahulunya adalah Pelikat KL. Berikut adalah antara pengalaman dijemput beberapa stesen TV, OhBulan, gambar kilang yang hasilkan salah satu kain pelikat kami dan satu-satunya Pelikat yang jual didalam pesawat AirAsia.

Swipe left

Previous
Next
FREE! DAN OFFER UP TO 75% OFF!
Terhad kepada 15 minit terawal!
Harga akan NAIK dan tawaran akan BERKURANG!

365 hari dengan flapwrap

Tidak seperti pakaian lain; Sampin, Baju Melayu, Kurta yang kebanyakan hanya dipakai waktu puasa/raya atau hari-hari tertentu sahaja. flapwrap sama seperti kain pelikat lain, ia boleh dipakai sepanjang tahun. Ini memberi kelebihan dari segi value for money.

BAB 9 / 9

Lakar masa depan yang gemilang bersama flapwrap

Rasai sendiri kehebatan flapwrap dan bantu anak isteri serta keluarga menggapai impian.

Nilai Impak

Dengan kehebatan 7 ciri istimewa yang boleh membantu memberi impak kepada performance kerja dan memberi yang terbaik untuk keluarga anda, nilai sehelai flapwrap mungkin bermula dari RM399.
FREE! DAN OFFER UP TO 75% OFF!
Terhad kepada 15 minit terawal!
Harga akan NAIK dan tawaran akan BERKURANG!

Tapi kami ingin bantu anda

Impian flapwrap adalah ingin membantu anda  perform ketika menjalankan tugas dan ingin melihat anda beri yang terbaik untuk kelurga anda!

Kami potong nilai RM399

OFF UP TO 75%

Dapatkan DISCOUNT,
klik butang "Get OFFER Now" sekarang!

FREE! DAN OFFER UP TO 75% OFF!
Terhad kepada 15 minit terawal!
Harga akan NAIK dan tawaran akan BERKURANG!

Unleash your character with flapwrap!