JADI AFFILIATE FLAPWRAP + BONUS BERNILAI RM697

Daftar secara PERCUMA sekarang untuk dapatkan komisyen RM40!

OFFER NI AKAN TERUS DITUTUP 

PADA 31/10/2020 JAM 11.30 Malam

JANA RM2,080.00 TAK PERNAH SEMUDAH INI!

Rebut peluang bantu diri anda jana extra RM2,080 setiap bulan untuk kebahagian keluarga tercinta.

Program Flapwrap Ranger akan bantu anda jana pendapatan walaupun anda tidak pernah ada skil dan pengalaman menjual sebelum ini.

Jadi Affiliate, tapi dapat komisen Ejen (RM40). (Hanya yang terawal sahaja)

100% atas talian dan hanya menggunakan telefon pintar.

As seen on

sign, caution, warning

AMARAN!

Jika jualan anda terus naik dan duit jualan masuk tanpa henti, anda disarankan untuk berjumpa dengan pakar kewangan untuk menguruskan wang anda dengan segera!

Peraturan:

Jangan lambat, hanya pendaftar Affiliate terawal dalam masa 15 minit sahaja yang akan layak menerima komisen ejen (RM40). 

Daftar secara PERCUMA sekarang untuk dapatkan komisyen RM40!

Komisen Tinggi
(sehingga RM40)

Daftar Affiliate, tapi dapat komisen seperti Ejen (RM40). Hanya yang terawal sahaja.

Bahan Marketing
(bernilai RM399)

Kami menyediakan bahan pemasaran seperti gambar, video, poster, infografik. Apa yang anda perlu buat? Upload, goyang kaki dan tunggu order masuk!

Akaun dan Sistem
(bernilai RM199)

Anda bakal mempunyai akaun dan dashboard sendiri didalam sistem flapwrap.

Statistik

Sistem flapwrap akan membantu anda melihat prestasi dan jumlah terkumpul semasa.

Daftar secara PERCUMA sekarang untuk dapatkan komisyen RM40!

Menarik bukan?
Tetapi benda apa flapwrap ni?

PELIKAT INSTANT, Anti-londeh, Berpoket & Patuh Syariah

Stylish and modern

Flawrap adalah jenama kain instant premium tempatan yang dilengkapi dengan 7 ciri istimewa.

Kepakaran kami adalah membantu golongan lelaki yang mementingkan keterampilan dan mahu kekal aktif tetapi mempunyai masalah untuk menggayakan kain pelikat konvensional, supaya mereka tampak lebih berkeyakinan walaupun di rumah atau di tempat awam.

Satu-satunya kain pelikat yang mempunyai penutup automatik untuk menutup bukaan bawah ketika didalam posisi sujud.

7 ciri istimewa flapwrap yang dapat bantu anda sentiasa "on form!"

2020 tiada kereta terbang, jangan sedih.
Kita ada flapwrap, sarong buat anda "terbang"!

1 - Instant

  1. Tidak perlu untuk lipat dan gulung berkali-kali dan mudah dipakai.

  2. Tiada bonjolan besar di perut walaupun memakai baju.

  3. Zaassss dah siap!

  4. Membantu ada nampak lebih segak dan beketerampilan.
1 - Instant

2 - Anti-Londeh

  1. Mengelak kain pelikat dari terlondeh dan meningkatkan keyakinan diri.

  2. Bukan saja nk ke masjid, malah nak keluar pergi mall atau layan setarbucks pun lebih confident.

  3. Tak perlu angkat baju untuk adjust gulungan setiap kali bangun, flapwrap sentiasa kemas melekap di pinggang.

  4. Bantu anda lebih berkeyakinan ketika di tempat awam.

3 - FlaPoket

  1. Membantu menyimpan barang berharga seperti dompet, kunci, telefon bimbit dan sebagainya.

  2. Elak barang penting tertinggal di tempat mengambil wuduk.

  3. Tak perlu lagi membawa pouch atau bag silang ketika keluar. Be smart.

  4. Selamat tinggal kepada masalah selalu tertinggal barang.

  5. Anda boleh jimat beribu ringgit kerana barang berharga sentiasa bersama anda.
1 - Instant

4 - WraPod

  1. Inovasi terbaru dari kami, poket kecil tersembunyi dibahagian lipatan atas.

  2. WraPod ini adalah untuk menyimpan barangan kecil seperti duit kertas, syiling, kunci mahupun kad.

  3. Tidak perlu lagi melatakan semua barang berharga dihadapan anda ketika solat. WraPod bantu menyimpan barang lebih selamat dan tidak mudah tercicir.

  4. Anda pernah selit duit didalam gulungan kain dan wang tersebut tercicir?
1 - Instant

5 - Fitted Cut

  1. Buat pertama kalinya kain sarong mempunyai potongan  fitted-cut bagi mengikut bentuk tubuh badan manusia yang unik.

  2. Beri keselesaan maksimum dan terletak kemas pada pemakai walau dirumah.

  3. Tiada lagi kain tergumpal atau renyuk dibahagian belakang.

  4. Sentiasa segak dan bergaya walaupun lepak dirumah. Tambah seri untuk si dia pandang,

6 - Rocket Launcher (zipper)

  1. Buat pertama kalinya, kain pelikat mempunyai zip.

  2. Dalam keadaan emergency dimana bilik toilet penuh, pemakai tidak perlu lagi mengangkat keseluruhan kain untuk buang air kecil.

  3. Tahan buang air kecil boleh mengakibatkan masalah kesihatan yang lebih teruk. 

  4. *Pesanan: Hanya guna jika darurat
1 - Instant

7 - Syariah Compliance Flap

  1. Hasil air tangan pereka desain flapwrap yang mempunyai pengalaman luas didalam dunia kejuruteraan pesawat.

  2. Dengan adanya penutup yang tutup bukaan bawah secara automatik ketika sujud, ia mengurangkan risiko aurat terdedah. 

  3. Mencari kesempurnaan itu adalah satu tuntutan.

Warna Premium

Yes, flapwrap bukan sahaja mempunyai 7 ciri yang hebat, malah warna yang disediakan juga lebih premium, minimal dan sesuai dengan cita rasa orang muda terutamanya warga urban yang nak ke masjid dari pejabat pada hari Jumaat,
Daftar secara PERCUMA sekarang untuk dapatkan komisyen RM40!

Selama ini solat tak sah?

Pandangan terhadap ciri terakhir ini agak berat isunya. Flapwrap tidak mengatakan ia tidak sah, tetapi terdapat 2 pandangan mengenai hal ini.

Untuk keterangan lebih lanjut, boleh lihat video penerangan dari penceramah tersohor negara mengenai isu aurat memakai kain pelikat dan gambar contoh yang mungkin ramai orang tidak sedar.

Apa-apa pun terpulang kepada kita nak ambil pendapat yang mana satu.

Haa ini buktinya!

"Kain pelikat modern"semakin mendapat perhatian dan tempat.

Tengok bagaimana kami mendapat jumlah sebanyak 4 juta tontonan di pelbagai platform social media dalam masa yang singkat dan ramai figura terkenal tanahair mula merasai kehebatan produk ini.

Our former prime minister Tun Dr Mahathir pun ada tau, 2 helai lagi.

2.9 juta tontonan dari facebook sahaja.

Produk Bantu Pelanggan Bantu Peniaga!

Dibawah adalah beberapa feedback dari pelanggan kami yang telah merasai kehebatan kain sarong flapwrap.

P/S: Tengoklah berapa banyak mereka sekali borong.

Apa kata mereka yang pernah merasa kehebatan flapwrap pula?

Daftar secara PERCUMA sekarang untuk dapatkan komisyen RM40!

Legit

Setelah Pelikat KL meroket naik mempelopori kain sarong pelikat instant berpoket yang menengahkan design minimalis, ia telah membuka mata dan menarik minat “pemain industri” seperti designer terkemuka tanah air, magazine fashion terkenal antarabangsa GQ, usahawan kosmetik terkenal dan beberapa jenama tempatan untuk turut serta menerokai pasaran baharu ini sebelum flapwrap mendaftar patent.

GQ dan Dato R?

Ya, GQ ada post di instagram mereka baru2 ini mengenai trend baharu yang semakin mendapat perhatian ni. Bukan itu sahaja, salah seorang designer fashion terkenal tanah air juga post di instagram storynya mengenai sarong pelikat!

Habislah flapwrap nanti?

Perlu di ingatkan, kelebihan flapwrap adalah kami fokus kepada 1 produk ini sahaja dan ia memudahkan bakal pelanggan untuk kenal. Selain itu, kekuatan flapwrap adalah Patent dan Cap Dagang yang mana ia adalah senjata dan perisai utama untuk melindungi produk dan jenama ini dari di tiru.

Signal Jelas

Jika mereka yang ada status sebagai pemain industri dan nama juga berlumba-lumba untuk memasuki pasaran ini, apakah maksudnya? Ini membawa tanda mereka juga telah menghidu peluang baharu yang terhidang luas.

Secara tak langsung, ia memberi “signal” bahawa pasaran Sarong Pelikat Instant Premium akan meledak tidak lama lagi dan menganti pasaran pelikat konvensional yang sedia ada.

Ini akan memberikan kelebihan extra kepada siapa yang berusaha bersungguh-sungguh untuk berada didalam pasaran di fasa awal ini bersama-sama flapwrap!

Eh jap,
sebelum tu nak bagitahu,
program ni TAK SESUAI jika anda

Yes, korang mesti kata bahawa business seperti ini hanya bermusim seperti Kurta, Baju Melayu, Jubah, Sampin, even Kueh Raya pun. Habis raya jualan sendu! Ya itulah yang berlaku kepada business “kebanyakan”.

Tetapi bukan untuk pasaran flapwrap! flapwrap adalah kain sarong menyerupai kain pelikat yang mana penggunaanya adalah setiap hari terutamanya ketika solat/beribadah untuk kebanyakkan lelaki dewasa!

Bukan itu sahaja, pasaran lain juga amatlah berpotensi seperti hantaran perkahwinan, hadiah kepada insan tersayang dan lain-lain. Tak percaya? Jom tengok info grafik berikut!

Daftar secara PERCUMA sekarang untuk dapatkan komisyen RM40!

Tak sabar dah ni!!

Apa? Korang dah tak zzabarrr nak join dan jana pendapatan lumayan bersama flapwrap?

Okay-okay, sebelum tu meh saya tunjukan kat mana kilang tempat kain Pelikat KL pernah dihasilkan dulu…

Ye laaa, kang cakap kitaorag ni sembang je.. Sekarang ni kan banyak scammer…

Takkan masuk TV kot?!!

Ye betul.. ni gambar ketika kami djemput oleh stesen televisen tempatan (ntv7 & Tv Alhijrah) serta platform info social media popular OhBulan untuk memperkenalkan produk inovasi ini.

AirAsia pun masuk?!!

Ha ah tuan.. Dan kami adalah syarikat kain pelikat pertama yang di offer oleh AirAsia untuk jual didalam kapal mereka.

Gambar di bawah adalah kenangan kami di HQ AirAsia.

So, kenapa flapwrap?

Brand pelikat memang dah bersepah di pasaran.

Kekuatan sesuatu produk itu terletak di 3 kunci utama!

Sebelum anda mulakan perniagaan, anda perlu lihat 3 perkara ini dahulu.

Kenapa bukan produk lain?

Daftar secara PERCUMA sekarang untuk dapatkan komisyen RM40!

Eh jap-jap! Betul ke pakai pelikat jadi Mat Bangla dan Myanmar?

 

Habis tu, atok-atok, ayah-acik kita dulu pakai pelikat juga. Takkan mereka adalah Mat Bangla?

Sudah tentu tidak…

Tapi…. setahu saya kurta dan jubah bukan tradisi kita.

Throwback lebih dari 10 tahun lalu, yang pakai kurta hanyalah orang Pakistan jual karpet naik moto di kampung-kampung atau jubah pula kebanyakan dipakai oleh orang para alim atau tok imam.

Eh korang macam tersenyum je tu..

Betul ek?

Dan, dengan sedikit perubahan terhadap 2 pakaian ini, ia telah menguasai pasaran pakaian lelaki tempatan sejak 6-7 tahun kebelakangan ini.

Cuma… 

Trend ia semakin TEPU dan MENURUN

Mungkin lambakan jenama yang terlalu banyak serta saingan yang semakin sengit. Perkongsian kek pasaran semakin mengecil. Mungkin kualiti juga menurun.

So siapa tahu kali ini turn korang pula buat duit dengan flapwrap?

Let's create a better future with us now!

So this is the best time!

Sebab banyak pasaran sudah tepu!

Confirm untung?

Tak baiklah kalau saya kata confirm, saya bukan tuhan.

Tapi jika ada usaha dan ikhtiar… insyaAllah.

Sebab buat masa sekarang kami adalah satu-satunya syarikat yang mengeluarkan kain pelikat berinovasi seperti ini.

Dengan terciptanya pelbagai fungsi yang berguna ini, flapwrap telah menyelesaikan banyak masalah mengenai pakaian tradisi tersebut.

Jadi permintaan yang tinggi insyaAllah ada.

Beri ruang dan peluang bantu diri anda!

So harga sepatutnya
untuk progam
flapwrap Ranger (Affiliates) ini adalah RM697

Daftar secara PERCUMA sekarang untuk dapatkan komisyen RM40!

DAFTAR SEKARANG

Klik butang dibawah sekarang!