FREE! DAN OFFER UP TO 75% OFF!
Terhad kepada 15 minit terawal!
Harga akan NAIK dan tawaran akan BERKURANG!
BAB 1 / 8

Jangan baca kalau anda TAK KISAH dengan kerjaya sewaktu Era Pandemik!

Zaman sekarang ni, ramai yang terpaksa Work-from-Home!

1 Struggle

2. Pembohong

3. Kesan negatif

4. Tertekan

5. Selebet

6. Tak Fokus

7. Hubungan

flapwrap Pelikat Instant Olskuk

**Sumber dari Google

FREE! DAN OFFER UP TO 75% OFF!
Terhad kepada 15 minit terawal!
Harga akan NAIK dan tawaran akan BERKURANG!
BAB 2 / 8

Jangan risau, flapwrap akan bantu!

Flawrap adalah jenama kain pelikat instant premium tempatan yang dilengkapi dengan 7 ciri istimewa.

Kepakaran kami adalah membantu golongan lelaki muda yang inginkan leasure atau mereka bekerja dari rumah yang pentingkan keterampilan, tetapi mempunyai masalah untuk menggayakan kain pelikat konvensional sedia ada, supaya mereka tampak lebih berkeyakinan.

Ciri unik serta material dan design premium membantu pemakai flapwrap untuk menumpukan tugas 100% di rumah bagi melakar kerjaya yang lebih cemerlang.

Perform dengan flapwrap

Di tambah dengan musim pandemik yang tidak menentu seperti tiada penghujung, banyak syarikat membuang pekerja jadi kekosongan. Jawatan amatlah terhad.

Adalah tanggungjawab kita untuk perform bagi memastikan karier kita terjamin dan terus cemerlang demi keluarga tercinta.

BAB 3 / 8

Work From Home atau lepak dirumah tak pernah selesa seperti ini!

Tak percaya, jom tengok gambar-gambar di bawah.

Mood

.01

MOOD

flapwrap boleh memberi mood yang baik serta hasilkan energy maksima untuk melakar kejayaan.

Selesa

.02

SELESA

flapwrap membantu memberi keselesaan untuk bekerja dalam apa jua keadaan.

Fokus

.03

FOKUS

Untuk mencapai kejayaan, tumpuan sepenuhnya diperlukan. Jadi flapwrap membantu meningkatkan daya fokus bekerja tak kira masa.

REHAT

.04

REHAT

flapwrap membantu anda mendapatkan rehat fizikal dan metal dalam keadaan selesa sebagai reward untuk beri yang terbaik pada cabaran seterusnya.

NJOY

.05

NJOY

flapwrap membantu pemakai berasa njoy untuk melakukan apa jua aktiviti di dalam atau di luar rumah.

VISION

.06

VISION

flapwrap membantu and membina serta mencorak masa depan yang lebih terjamin dan gemilang!
FREE! DAN OFFER UP TO 75% OFF!
Terhad kepada 15 minit terawal!
Harga akan NAIK dan tawaran akan BERKURANG!
BAB 4 / 8

Revolusi

1
Perubahan
Terdapat 7 perubahan penting yang telah kami lakukan untuk memberi keselesaan dan pengalaman menakjubkan kepada semua flappers!

7 ciri hebat ini telah banyak membantu pemakai kain flapwrap. Dari fabrik yang selesa dan premium sehinggalah ciri seperti Anti-Londeh serta poket, pemakai flapwrap dapat memberi 100% komitment tugasan Work From Home.

Selama ini solat tak sah?

Pandangan terhadap ciri terakhir ini agak berat isunya. Flapwrap tidak mengatakan ia tidak sah, tetapi terdapat 2 pandangan mengenai hal ini.

Untuk keterangan lebih lanjut, boleh lihat video penerangan dari penceramah tersohor negara mengenai isu aurat memakai kain pelikat dan gambar contoh yang mungkin ramai orang tidak sedar.

Apa-apa pun terpulang kepada kita nak ambil pendapat yang mana satu.

FREE! DAN OFFER UP TO 75% OFF!
Terhad kepada 15 minit terawal!
Harga akan NAIK dan tawaran akan BERKURANG!
BAB 5 / 8

Apa yang menarik flapwrap 21 ni?

Flapwrap 21 (FW21) menampilkan 2 kategori, iaitu;

A) flapwrap Pro

B) flapwrap Pro SE. 

Setiap kategori mempunyai 4 pilihan warna.

FW21

Less is more

Kami percaya, less distraction dan pakaian yang selesa boleh bantu anda lebih focus untuk capai kejayaan.

Flapwrap 21

flapwrap Pro SE

Swipe left

Previous
Next
flapwrap Pro

Swipe left

Previous
Next

CITA RASA PREMIUM

CITA RASA PREMIUM

**Terdapat 2 kelainan untuk edisi flapwrap 21 ini;

A) Design Tumpal

B) Upper Portion

Upper Portion berlainan material hanya terdapat pada flapwrap Pro SE.

FW21

DESIGN TUMPAL KERIS

**Terdapat di kedua-dua edisi(Pro & Pro SE)

A

Design Tumpal: Keris

Flapwrap dicipta untuk penggemar kain sarong tetapi inginkan kelainan dan mempunyai cita rasa yang tinggi.

Dengan itu, kami di flapwrap telah design satu konsep yang bercirikan keris, selain itu  ia juga melambangkan kekuatan para pahlawan Melayu lama!

Atas konsep itu juga, keris melambang jiwa pemakai yang kuat dan tabah dalam mengharungi cabaran zaman pandemik ini.

FW21

Upper Portion

**Hanya terdapat pada edisi flapwrap Pro SE sahaja.

Rustic Keris
Ungu Majestic
Merah Mentra
Previous
Next
B

Upper Portion

Urban & Classic

 

Bagi mengimbau kembali memori lama kita yang indah memakai sarong pelikat ini semula, maka kami di flapwrap menggabungkan 2 elemen kain dalam 1 sarong.

 Dibahagian atas yang mempunyai corak klasik dicantum dengan kain dibahagian bawah yang bersifat minimalis dan kotemporari.

*Corak/Motif Upper Portion(2001) adalah berbeza mengikut availability kerana setiap corak adalah eksklusif dan terhad.

FREE! DAN OFFER UP TO 75% OFF!
Terhad kepada 15 minit terawal!
Harga akan NAIK dan tawaran akan BERKURANG!
BAB 6 / 8

RAMAI ORANG SUDAH GUNA FLAPWRAP

Jom kita tengok apa pandangan mereka yang pernah beli?

Our Happy Clients!

Kualiti baik, sedap di pakai dan tak panas. Ada poket serbaguna lagi.​

Eddy Ismael

Kain lembut, selesa & tak payah susah susah nak gosok. Dah beli sehelai, akan beli lagi semua warna. Buat koleksi Pelikat KL ​

Nik Johari

Thank you for the funky pelikat. It’s very useful and practical.

Tan Sri Mokhzani Mahathir

Kencana Petroleum

Dan lagi!

Swipe left

Dan lagi lagi!

Swipe left

Dan lagi lagi lagi!

FREE! DAN OFFER UP TO 75% OFF!
Terhad kepada 15 minit terawal!
Harga akan NAIK dan tawaran akan BERKURANG!
BAB 7 / 8

Mesti ada yang tertanya-tanya, legit ke flapwrap ni?

Kepada yang masih belum kenal, flapwrap dahulunya adalah Pelikat KL. Berikut adalah antara pengalaman dijemput beberapa stesen TV, OhBulan, gambar kilang yang hasilkan salah satu kain pelikat kami dan satu-satunya Pelikat yang jual didalam pesawat AirAsia.

Swipe left

Previous
Next
FREE! DAN OFFER UP TO 75% OFF!
Terhad kepada 15 minit terawal!
Harga akan NAIK dan tawaran akan BERKURANG!
BAB 8 / 8

Lakar masa depan yang gemilang bersama flapwrap

Rasai sendiri kehebatan flapwrap dan bantu anak isteri serta keluarga menggapai impian.

Nilai Impak

Dengan kehebatan 7 ciri istimewa yang boleh membantu memberi impak kepada performance kerja dan memberi yang terbaik untuk keluarga anda, nilai sehelai flapwrap mungkin bermula dari RM399.

Tapi kami ingin bantu anda

Impian flapwrap adalah ingin membantu anda  perform ketika menjalankan tugas dan ingin melihat anda beri yang terbaik untuk kelurga anda!

Kami potong nilai RM399

OFF UP TO 75%

Dapatkan DISCOUNT,
klik butang "Get OFFER Now" sekarang!

FREE! DAN OFFER UP TO 75% OFF!
Terhad kepada 15 minit terawal!
Harga akan NAIK dan tawaran akan BERKURANG!