Ready for Terawikh 2023

Get now and FW22 is ready to ship.

Konsep orang kita

Terdapat pelbagai motif atau design kain pelikat di pasaran. Tetapi memandangkan majoriti kain pelikat tersebut adalah dari negara Indonesia / India, maka coraknya lebih ke arah budaya sana. Jadi memandangkan kami flapwrap adalah merupakan jenama tempatan, kami faham apa yang orang kita mahu. Maka corak-corak yang di hasilkan sebelum ini lebih dekat dengan masyarakat tempatan seperti Peta Malaysia (2020) dan Keris(2021). Kini 2022, kami datang dengan corak yang amat dengan dengan alam orang kita.. Iaitu JAWI.
flapwrap-kain-pelikat-instant-danial-sandar-pintu

Edisi flapwrap FW22 yang rapat dengan kehidupan kita sebagai rakyat Malaysia

Kain pelikat ni mmg tidak asing lagi dengan rakyat Malaysia, terutamanya kaum Melayu. Ia membawa kisah klasik negara kita.

Design tumpal dibarisi 14 garisan kotak kesemuanya melambangkan perpaduan 13 buah negeri dan kerajaan persekutuan. 9/14 garisan kotak itu berwarna lebih terang menandakan jumlah raja-raja Melayu. 1 petak berwarna merah 🟥 menandakan jumlah Agong dan 1 segitiga menandakan permaisuri yang sentiasa bersamanya.

Terdapat juga perkataan Malaysia dalam bentuk tulisan jawi, menandakan pengaruh pedagang bangsa Arab yg pernah dtng ke tanah Melayu satu masa dahulu membawa sinar Islam.

flapwrap-kain-pelikat-instant-tunmpal-pro-se

Pro atau Pro SE?

FW22 (Pro)

Design: Dotted with small Jawi.

flapwrap-kain-pelikat-instant-tumpal-polkadot

Flapwrap Pro

<- Slide ke kiri 

Pro SE just wow!

Untuk menambah keselesaan kepada pemakai, flapwrap Pro SE menggunakan fabrik premium 100% Linen Bercorak Klasik dibahagian Upper Portion (pinggang).  

FW22 (Pro SE)

Design: Box with Malaysian historical inspiration.

flapwrap-kain-pelikat-instant-danial-berdiritumpal

Flapwrap Pro SE

<- Slide ke kiri 

Get flapwrap now!

75% OFF
LIMITED TIME OFFER
NAK OFFER 75%
close-link

Peluang ke-2

75% OFF
Isi ruang kosong dan dapat 75% OFF.
Limited Time Offer
NAK OFFER 75%
close-link