KOMISYEN SEHINGGA RM69/pcs + FREE BONUS BERNILAI RM2796

PELUANG TERBARU UNTUK JANA DUIT KAW2 DENGAN BISNES TANPA SAINGAN!

Khas untuk golongan terkesan pandemik nak bina hidup semula!
Tiada saingan, selamat, potensi besar dan komisyen tinggi!

As seen on

Meneroka & Membina Pasaran Baharu Bersama Flapwrap!

Kami faham, dalam kedaan pandemik ini, ramai yang terkesan dari segi kerjaya. Ada yang dikurangkan pendapatan, ada juga yang dibuang kerja.

Atas kejadian itu, banyak dari kita telah cuba berniaga dengan harapan untuk membantu keluarga. Bagus, tak salah!

Tetapi, jika semua orang sudah berniaga dan produk atau servis yang dijual itu hampir sama, sudah pasti ia akan menimbulkan persaingan yang maha sengit!

Pernah anda ternampak pelbagai jenis sambal, daging perap, penapis air, pelbagai produk kesihatan, seribu satu jenis minuman dan lain-lain lagi jenis perniagaan singgah di wall social media anda?

Itu tak termasuk jika kita lalu di tepi-tepi jalan melihat peniaga-peniaga kecil, kebanyakan produk/servis adalah sama!

Ditambah dengan kekurangan pengalaman, perniagaan itu menjadi sendu! Lalu bermula lah pesaing membuang harga asalkan dapat cover balik modal!

Kualiti letak tepi, kepuasan pelanggan sudah bukan menjadi keutaaman. Margin keuntungan mengecil.

Arghh tak peduli! Asalkan tidak rugi pada waktu itu.

Lalu sikit demi sedikit, perniagaan kita menjadi semakin tidak mendapat sambutan.

Anda pernah nampak situasi diatas? Atau anda pernah alaminya sekarang?

Jadi anda mesti tertanya-tanya, apakah kriteria produk yang bagus?

Disini kita perlu lihat dari beberapa segi. Produk yang bagus mempunyai 7 perkara ini.

Alhamdulillah, flapwrap mempunyai ketujuh-tujuh point ini

Menarik bukan?
Tetapi benda apa flapwrap ni?

PELIKAT INSTANT, Anti-londeh, Berpoket & Patuh Syariah

Stylish and modern

Flawrap adalah jenama kain pelikat instant premium tempatan yang dilengkapi dengan 7 ciri istimewa.

Kepakaran kami adalah membantu golongan lelaki muda bekerja dari rumah ketika PKP yang pentingkan keterampilan sopan walaupun berada di rumah, tetapi mempunyai masalah untuk menggayakan kain pelikat konvensional sedia ada, supaya mereka tampak lebih berkeyakinan.

KOMISYEN SEHINGGA

RM69

SETIAP HELAI

7 Ciri Ajaib Kain Ini Bakal Jana Duit Berkepuk-Kepuk Untuk Anda Time PKP ni!

Setiap ciri-ciri ini dicipta dengan penuh teliti untuk memenuhi keperluan dan menyelesaikan masalah pengguna kain pelikat yang selama ini tidak pernah diatasi oleh mana-mana jenama. Tiada PESAING! Maksudnya, anda terpaksa jana duit berkepuk-kepuk lah…. Tak percaya? Jom tengok slide info-gambar bawah ni.

Swipe left for more features —>

Previous
Next

Warna Minimalis & Premium!

Tak guna ada sampai 100 warna atau pilihan produk, last-last bakal pelanggan kita pun lari sebab susah nk buat pilihan. Tengok Apple, berapa warna saja yang dia tawarkan? Sikit bukan..

Swipe left for more colours —>

Previous
Next

Mesti korang tertanya-tanya dengan ciri no.7.
Selama ini solat tak sah?

Terdapat 2 pandangan mengenai hal ini.

Untuk keterangan lebih lanjut, boleh lihat video penerangan dari penceramah tersohor negara 

Apa-apa pun balik kepada kita sendiri, alangkah bagusnya jika kita dapat membantu menyempurnakan untuk orang lain disamping hasil sales tersebut dapat kita membantu keluarga kita juga pada masa yang sama!

Apa-apa pun terpulang kepada kita nak ambil pendapat yang mana satu.

KOMISYEN SEHINGGA RM69/pcs + FREE BONUS BERNILAI RM2796

Pelbagai Pasaran

Yes, korang mesti kata bahawa business seperti ini hanya bermusim seperti Kurta, Baju Melayu, Jubah, Sampin, even Kueh Raya pun. Habis raya jualan sendu! Ya itulah yang berlaku kepada business “kebanyakan”. Tetapi bukan untuk pasaran flapwrap! p/s: penggunaan adalah setiap hari terutamanya ketika solat/beribadah untuk kebanyakkan lelaki dewasa!

Gaya Hidup Baru

Samada pakai atau tidak, kebanyakan lelaki melayu dewasa Malaysia mempunyai sekurang-kurangnya sehelai kain pelikat dirumah.

Ditambah dengan keadaan sekarang dimana trend Work From Home adalah menjadi gaya hidup baru, flapwrap amat yakin bahawa potensi pasaran adalah amat besar.

Dengan keunikan dan kelebihan yang dimiliki flapwrap, ia mampu menerajui pasaran.

Swipe left —>

Previous
Next

Haa ini buktinya!

"Kain pelikat modern"semakin mendapat perhatian dan tempat.

Tengok bagaimana kami mendapat jumlah sebanyak 4 juta tontonan di pelbagai platform social media dalam masa yang singkat dan ramai figura terkenal tanahair mula merasai kehebatan produk ini.

Our former prime minister Tun Dr Mahathir pun ada tau, 2 helai lagi.

2.9 juta tontonan dari facebook sahaja.

KOMISYEN SEHINGGA RM69/pcs + FREE BONUS BERNILAI RM2796

BAB 6 / 8

RAMAI ORANG SUDAH GUNA FLAPWRAP

Jom kita tengok apa pandangan mereka yang pernah beli?

Kualiti baik, sedap di pakai dan tak panas. Ada poket serbaguna lagi.​

Eddy Ismael

Kain lembut, selesa & tak payah susah susah nak gosok. Dah beli sehelai, akan beli lagi semua warna. Buat koleksi Pelikat KL ​

Nik Johari

Thank you for the funky pelikat. It’s very useful and practical.

Tan Sri Mokhzani Mahathir

Kencana Petroleum

Dan lagi!

Swipe left untuk lihat lebih kegembiraan —>

BAB 7 / 8

Mesti ada yang tertanya-tanya, legit ke flapwrap ni?

Kepada yang masih belum kenal, flapwrap dahulunya adalah Pelikat KL. Berikut adalah antara pengalaman dijemput beberapa stesen TV, OhBulan, serta gambar kilang yang hasilkan salah satu kain pelikat kami dan satu-satunya Pelikat yang jual didalam pesawat AirAsia.

Swipe left —>

Previous
Next
BAB 8 / 8

Lakar masa depan yang gemilang bersama flapwrap

Rasai sendiri kehebatan flapwrap dan bantu anak isteri serta keluarga menggapai impian.

**Sila baca sampai habis untuk OFFER baru!

Eh jap,
sebelum tu nak bagitahu,
program ni TAK SESUAI jika anda

Pakej Asal

Ini adalah pakej yang dulu, tapi dengan keadaan pandemik ini, kami sedar ramai yang terkesan dari segi pendapatan dan kami ingin membantu mereka.

Jadi kami revise semula pakej ini.

1) Ranger Jr = RM1284 (12pcs)

(flapwrap Pro only) / Komisyen 20%

2) Ranger Expert = RM2175 (20pcs)

(flapwrap Pro 16pcs + Pro SE 4pcs) / Komisyen 25%

3) Ranger Pro = RM3887 (40pcs)

(flapwrap Pro 30pcs + Pro SE 10pcs) / Komisyen 35%

4 Bonus Istimewa Kepada Mereka Yang Menjadi flapwrap Reseller

Kami percaya, dengan ilmu dan strategi yg betul, ia akan melahirkan satu perniagaan yang bagus. Jadi kami bekalkan BONUS yang terbahagai kepada 4 komponen penting dan bernilai tinggi untuk membantu anda dalam memulakan perniagaan flapwrap.

Kami diflapwrap mahu bantu dan nak anda bersama-sama kami menjadi Star baharu didalam industri yang berpotensi besar ini.

Berikut adalah 4 BONUS yang bakal korang dapat secara PERCUMA jika join sebagai flapwrap reseller.

1- Marketing Kit
(bernilai RM599)

Foto & video disediakan bagi memudahkan para flapwrap reseller membuat posting dan menarik pelanggan. Jualan meroket!

computer, website, e-mail

2- Online Marketing
(Bernilai RM799)

Senjata penting dalam perniagaan zaman sekarang yang akan memberi kelebihan kepada anda dalam dunia perniagaan digital.

3- Menguasai Perniagaan
(Bernilai RM999)

Perisai untuk anda kekal berdaya saing dan menjadi mencapai target jualan.

4- Membership
(Bernilai RM399)

Rahsia semangat terus dibakar dan mendapat kelebihan sebagai ahli.

Total: RM2796

**Sila baca sampai habis untuk OFFER baru!

Eklusif & Kualiti

Bagi memastikan kualiti terjamin, kami diflapwrap bercadang untuk menghadkan pengambilan flapwrap Reseller pada satu-satu masa. Ini bagi membolehkan kami memberi fokus kepada yang telah join.

KOMISYEN SEHINGGA RM69/pcs + FREE BONUS BERNILAI RM2796

Jadi flapwrap Reseller Sekarang Dan Dapatkan:

1- OFFER Pakej Terbaharu
2- PERCUMA Bonus Marketing Tools Bernilai RM2796

Inilah peluang keemasan untuk anda buat duit banyak dan bantu keluarga anda!


Klik BUTANG DIBAWAH sekarang dan dapatkan 2 OFFER diatas serta anda berpeluang dapat HADIAH MISTERI!

(SLOT TERHAD)